“Unless you try to do something beyond what
you have already mastered, you will never grow.”
Ronald E. Osborn

BRAINFITNESS

Să fii în formă înseamnă să ai un fizic sănătos și o minte echilibrată.

Exercițiile pentru dezvoltarea armonioasă a capacităților mentale ne ajută să ne amintim mai multe informații, să le selectăm eficient, să luăm decizii mai ușor și mai rapid și să gestionăm mai bine emoțiile. Toate acestea contribuie la starea noastră generală de bine, ajutându-ne să fim mai fericiți și să ajungem mai aproape de îndeplinirea visurilor noastre.

Avantajele exercițiilor BRAINFITNESS

SUNT IDEALE PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA:
GENEREAZĂ NOI NEURONI ȘI SINAPSE
CRESC CAPACITATEA DE ADAPTARE LA UN MEDIU NOU
CRESC PERFORMANȚA COGNITIVĂ

Cum funcționează

Exercițiile facilitează legăturile informaționale dintre neuroni, ducând la nașterea de noi celule neuronale și la eficientizarea rețelelor existente.

Găsiți pe platforma BrainFitness exerciții special concepute pentru dezvoltarea abilităților și atingerea performanței în activitățile de zi cu zi. Vă puteți antrena rezolvând exerciții în mod sistematic, după un program individualizat.

Durează 20 - 30 de minute.
6 săptămâni
Pentru efecte și rezultate vizibile, exercițiile trebuie practicate frecvent și constant, zilnic sau la 2 zile, timp de 6 săptămâni.

PENTRU OPTIMIZAREA MODULUI ÎN CARE FUNCȚIONEAZĂ CREIERUL MAI E NEVOIE SĂ FII ATENT LA URMĂTOARELE LUCRURI:

Să dormi între 6 și 8 ore pe noapte
Să ai o alimentație echilibrată
Să practici sport în mod regulat
Să îți dezvolți relațiile sociale
Știați că…

Companii renumite precum Nintendo au fost implicate în dezvoltarea de braingames, iar Pentagonul a folosit astfel de tehnici pentru perfecționarea cadrelor militare din trupele speciale și din aviație.

Vezi Și