“Live as if you were to die tomorrow.
Learn as if you were to live forever.”
Mahatma Gandhi

BRAINPERFORM TRAINING

Plecând de la experiența îndelungată a echipei noastre în business, consultanță și training, personalizăm programele noastre în funcție de nevoile de dezvoltare specifice fiecărei companii.

Designul personalizat al trainingurilor, structura de follow-up și sesiunile de coaching asigură integrarea noilor soluții asimilate de participanți în activitatea zilnică a fiecăruia și contribuie la creșterea performanței individuale și de echipă.

Procesul de training

Identificarea nevoilor
Ne bazăm orice training pe identificarea corectă a nevoilor de dezvoltare ale fiecărei persoane, pentru că numai astfel vom putea construi valoare.
Monitorizarea
Urmărim continuu dezvoltarea abilităților participanților, astfel încât să ne asigurăm că aplică ușor în activitatea curentă metodele și intrumentele prezentate și exersate în training.
Evaluarea sesiunii
Urmărim feedback-ul participanților după fiecare training, astfel încât, împreună cu trainerul, să ne asigurăm că participanții au primit toate informațiile și instrumentele de care au nevoie pentru a se dezvolta mai departe.
Livrarea sesiunii
Tematica, structura și durata sesiunilor noastre de training este stabilită împreună cu echipa de participanți, astfel încât să se potrivească perfect cu așteptările lor, particularitățile propriului proces de învățare, precum și timpul pe care l-au alocat acestui proces.
Pregătirea sesiunii
Ne proiectăm sesiunile de training având în vedere nevoile fiecărui grup în parte și obiectivele stabilite împreună cu aceștia, dar și particularitățile indivizilor care alcătuiesc componența grupelor.
Formarea grupelor
Procesul de formare a grupelor pleacă de la nevoile individuale de dezvoltare și are în vedere particularitățile indivizilor care vor lua parte la training, numărul lor, timpul avut la dispoziție și obiectivele de învățare.
Stabilirea obiectivelor
Pentru fiecare nevoie identificată, stabilim diferența dintre nivelul de performanță așteptat și cel curent, apoi obiectivele de training.

Vezi Și